Meer rendement met Google Ads

Wij zijn Blok boosters, de Google Ads experts én Google Premier Partner. Ben je al aan de slag met Google Ads en wil je het resultaat van je campagnes verbeteren? Of ben je benieuwd hoe je met Google Ads jouw omzet kunt verhogen? Laten we samen kijken hoe we Google Ads op de beste manier voor jouw situatie kunnen inzetten. Met onze kennis kunnen we snel de kansen voor jouw bedrijf in kaart brengen die aansluiten bij jouw doelen met Google Ads.

We willen je graag meenemen om samen de mogelijkheden van Google Ads te benutten om je winst te verhogen en je campagnekosten te verlagen. Daarom krijg je van ons, altijd vrijblijvend, een scan van de mogelijkheden voor jouw huidige account. Deze scan noemen wij de Ads Booster. Heb je al Google Ads campagnes maar steeds het gevoel dat het rendement beter kan? Dan lichten we ook die campagnes minutieus door.

Ben je daarna net zo enthousiast als wij? Dan gaan we in een aantal maanden testperiode samen aan de slag om jouw rendement te verhogen! We spreken de randvoorwaarden glashelder af, dus je weet altijd precies waar je aan toe bent.

Maak kennis met ons
De Google Ads Booster

In de Google Ads Booster bekijken we hoe je website zich verhoudt tot de concurrentie en wat de kansen zijn voor succesvolle Google Ads campagnes. We analyseren het zoekvolume, de potentiële resultaten en nemen je huidige campagnes door om te zien wat verbeterd kan worden. Hierbij kijken we naar instellingen, zoekwoorden, advertenties, bezoekersgedrag en andere relevante data uit Google Analytics. Dit doen we geheel vrijblijvend om ons beter aan elkaar te kunnen voorstellen en samen in te zetten op het succes van jouw website!

Vraag Ads Booster aan
Google Analytics

Door Google Ads te koppelen aan Google Analytics, krijgen wij meer inzicht in de prestaties van de campagne. Hiermee kunnen we het bezoekersgedrag analyseren van bezoekers vanuit de Google Ads campagnes. Ook kunnen wij analyses maken van alle verkeersbronnen op jouw website ten behoeve van de verbetering van de conversie.

Onze klanten vertellen
Zo werken we samen
Het Blok Effect Cases