Jouw artikelen op Marketplaces

Verkoop via marketplaces nemen voor webshop een steeds grotere plek in. BOL en Amazon zijn een snelle manier om de omzet van jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Steeds meer mensen gaan direct naar deze marketplaces op zoek naar producten en dit betekent dat jouw producten snel toegang krijgen tot een groot publiek. Maar om het beste resultaat eruit te halen, moet je wel weten wat je doet.

Daarom willen we je graag helpen bij het verkennen van de mogelijkheden van marketplaces voor jouw webshop. Het verhogen van de omzet is belangrijk, maar moeten ook zorgen dat de kosten/baten positief zijn. Daarom starten we met een gratis scan van jouw huidige situatie en de technische vereisten om goed gevonden te worden op de online marketplaces. Dit noemen wij Marketplace Booster.

Maak kennis met ons
De Marketplace Booster

Met de Marketplace Booster bepalen we de kansen voor jouw webshop om op marketplaces te verkopen. Als je nieuw bent op marketplaces, kijken we naar de technische vereisten om goed gevonden te worden en hoe je op de concurrentie vooruit kunt. Maar ook als je al actief bent op marketplaces, helpen we je bij het verbeteren van je productfeed om beter gevonden te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om te adverteren op BOL en Amazon om je producten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

Vraag Marketplace booster aan
Feed management

Voor feedmanagement gebruiken wij Channable. Hiermee kunnen we producten exporteren naar marketplaces om de vindbaarheid en verkoop van jouw producten te realiseren. Ook is het mogelijk om custom productsfeeds te maken die geschikt zijn voor verschillende marketingplatformen. Het automatisch synchroniseren van producten en het verwerken van bestellingen van marketplaces naar jouw webshop is ook mogelijk met Channable. Blok boosters is officieel partner van Channable.

Onze klanten vertellen
Zo werken we samen