F. van Engelen: “Sanispecials genereerde zelf omzet uit Google Ads maar ik kreeg een geschil met Google dat ik zelf niet kon oplossen. Dankzij hun kennis en netwerk bij Google kon Blok boosters dit voor mij oplossen. We zijn spoedig daarna een samenwerking aangegaan. Zij behalen keer op keer de afgesproken targets, het verlagen van de CPA, terwijl mijn omzet bleef stijgen. Dat is wat mij bevalt aan Blok boosters, ze hebben nooit praatjes maar leveren echt resultaten."


R. van Berkel: “Wij weten waar we goed in zijn en we weten waar we hulp nodig hebben. Google Ads uitbesteden is voor ons een goede zet geweest. Maar zie eerst maar eens een geschikte partner te vinden. In Blok boosters troffen we eindelijk Google Ads consultancy die het gewenste resultaat opleverde. De advertentie uitgaven dalen, de advertentie omzet stijgt explosief. Joeri en Miels dragen kennis over, bieden inzicht en zijn aangenaam in de omgang. Je kan ze letterlijk overdag en ’s avonds bellen want ze werken zeer intensief. Dat is echte betrokkenheid!”


H. van den Broek: “Na het starten van de samenwerking zagen wij al snel grote verbeteringen in onze campagnes. Er is in het begin veel overleg geweest om de juiste strategie te bepalen. De open visie van Blok boosters zorgt niet voor absolute focus op Google Ads, maar ook op de website, het aanbod en de competitie. Variabelen die vaak door andere mediabureaus niet op een dergelijk niveau worden meegenomen in analyses en advies. Na een succesvolle samenwerking van een aantal jaren hoop ik in de toekomst nog jaren met dit dynamische en professionele bedrijf te kunnen samenwerken.”


T. van Kleef: “Door positieve mond-tot-mondreclame zijn wij bij Blok boosters terecht gekomen. Snelheid, flexibiliteit en goede resultaten maken Shoeby en mijzelf blij met Blok boosters. De kritische blik bij het opzetten en onderhouden van campagnes uit zich ook in feedback waardoor onze site en campagnes verbeteren. Kortom, Blok boosters is een top partner. Dit heeft zich vertaald in een gezonde groei van onze online business. Wij verkopen kleding en vanzelfsprekend hebben we veel concurrenten. Blok boosters zorgt ervoor dat we de strijd met volle overtuiging aangaan.”


V. Veenstra: "In het verleden hebben we altijd de Google Ads intern opgepakt, echter was het voor ons erg moeilijk om deze campagnes winstgevend te maken. Toen we te horen kregen van Blok boosters en hun unieke propositie was de keuze voor een test al snel gemaakt. De nauwe samenwerking met ons en de website ontwikkelaars resulteert dan ook in winstgevende campagnes. Ergens was ik wel bang dat het zou ophouden bij de opzet van deze campagne, maar integendeel. Blok boosters blijft proactief bezig met de campagnes, website analyses en gaan mee met de trends in online media. Hoe dan ook een prachtige partij om mee samen te werken."


H. van der Lee: “Het is plezierig samenwerken. De communicatie verloopt vlot en prettig. Wij zijn erg tevreden met de resultaten en bevelen Blok boosters daarom ook van harte aan. In onze webshop is een enorme hoeveelheid aan producten te vinden, maar daarvoor schrikken de mannen niet terug. Zij zorgen dat alles goed vindbaar is voor mijn klanten die online hun zoekopdracht invoeren. Dat is alles wat ik wens als online ondernemer, dat iedereen de weg naar mijn online shop weet te vinden. Dankzij hun diepgaande kennis van de cijfers weten ze altijd de resultaten te maximaliseren.”