Wat klanten over ons zeggen

Blok boosters belooft geen gouden bergen en vult geen gaatjes met praatjes. Wij laten onze resultaten voor zich spreken. Hieronder zie je een selectie van klanten voor wie wij successen boek(t)en en wie naar volle tevredenheid met ons samenwerkt. Verder naar beneden lees je diverse klantervaringen. Of je nu net onze hulp inschakelt om resultaten uit Search Engine Advertising te verbeteren, of dat onze relatie al jaren bestaat, steeds blijven wij ons best doen grenzen te verleggen.

Bekijk ook onze klantcases

 • SPORT 2000

  H. van den Broek: “Na het starten van de samenwerking zagen wij al snel grote verbeteringen in onze campagnes. Er is in het begin veel overleg geweest om de juiste strategie te bepalen. De open visie van Blok boosters zorgt niet voor absolute focus op Google Ads, maar ook op de website, het aanbod en de competitie. Variabelen die vaak door andere mediabureaus niet op een dergelijk niveau worden meegenomen in analyses en advies. Na een succesvolle samenwerking van een aantal jaren hoop ik in de toekomst nog jaren met dit dynamische en professionele bedrijf te kunnen samenwerken.” Samen met SPORT 2000 hebben wij een klantcase opgesteld. Benieuwd naar deze case? Lees hier verder.

 • Mardo Media

  M. Fintelman: “Ik liep al een tijdje rond met het idee om gewoon met Google Ads te kappen. Er werd regelmatig geld afgeschreven, maar ik kreeg niet in beeld wat het opleverde. Blok boosters heeft dat voor mij inzichtelijk gemaakt en het is inmiddels een invloedrijk deel van mijn omzet. Blok boosters denkt ook met je mee en ontstijgt zijn eigen expertises. Zo zagen ze bijvoorbeeld dat ik een product te ambitieus had geprijsd. Door de prijs aan te passen verkocht ik mijn product dezelfde dag nog!”. Onze Mardo Media klantcase heeft 2 nominaties voor een Google Premier Partner Award heeft opgeleverd. Lees hier verder.

 • Sanispecials

  F. van Engelen: “Sanispecials genereerde zelf omzet uit Google Ads maar ik kreeg een geschil met Google dat ik zelf niet kon oplossen. Dankzij hun kennis en netwerk bij Google kon Blok boosters dit voor mij oplossen. We zijn spoedig daarna een samenwerking aangegaan. Joeri en Miels Blok behaalden keer op keer de afgesproken targets, het verlagen van de CPA, terwijl mijn omzet bleef stijgen. Dat is wat mij bevalt aan Blok boosters, ze hebben nooit praatjes maar leveren echt resultaten." Samen met Sanispecials hebben wij een klantcase opgesteld. Benieuwd naar deze case? Lees hier verder.

 • Shoeby

  T. van Kleef: “Door positieve mond-tot-mondreclame zijn wij bij Blok boosters terecht gekomen. Snelheid, flexibiliteit en goede resultaten maken Shoeby en mijzelf blij met Blok boosters. De kritische blik bij het opzetten en onderhouden van campagnes uit zich ook in feedback waardoor onze site en campagnes verbeteren. Kortom, Blok boosters is een top partner. Dit heeft zich vertaald in een gezonde groei van onze online business. Wij verkopen kleding en vanzelfsprekend hebben we veel concurrenten. Blok boosters zorgt ervoor dat we de strijd met volle overtuiging aangaan.”

 • Dieetland

  D. Gouweleeuw: "Na de nodige cowboys op het gebied van Google Ads op ons pad te hebben gehad, zijn we ontzettend blij dat we kennis hebben gemaakt met de Blok boosters. Joeri en Miels zijn op een eerlijke manier met hun vak bezig en denken op een positieve manier met ons mee. Ze hebben veel kennis van Google Ads en hebben ervoor gezorgd dat wij sinds 1,5 jaar een Google Ads campagne hebben die resultaat oplevert. Wat ons betreft is Blok boosters een aanrader!"

 • Antratek

  V. Veenstra: "In het verleden hebben we altijd de Google Ads intern opgepakt, echter was het voor ons erg moeilijk om deze campagnes winstgevend te maken. Toen we te horen kregen van Blok boosters en hun unieke propositie was de keuze voor een test al snel gemaakt. De nauwe samenwerking met ons en de website ontwikkelaars resulteert dan ook in winstgevende campagnes. Ergens was ik wel bang dat het zou ophouden bij de opzet van deze campagne, maar integendeel. Blok boosters blijft proactief bezig met de campagnes, website analyses en gaan mee met de trends in online media. Hoe dan ook een prachtige partij om mee samen te werken."

 • Timberlane Composiet

  N. Van der Linden: "Voor mijn webshop in composiet onderdelen voor de tuin gebruikte ik al jaren Google Ads. Ik zag hier het nut wel van in, maar ik had nooit een idee van wat het nu echt opleverde. Het kostte me vooral een hoop geld. Blok boosters toonde zich een echte specialist in Google Ads door mijn campagnes te optimaliseren. Dankzij hun diepe inzicht en begrip van deze marketing tool zag ik mijn winst explosief groeien. Fijn om je zelf geen zorgen te hoeven maken, ik kan me concentreren op ondernemen."

 • Attitude Holland

  R. van Berkel: “Wij weten waar we goed in zijn en we weten waar we hulp nodig hebben. Google Ads uitbesteden is voor ons een goede zet geweest. Maar zie eerst maar eens een geschikte partner te vinden. In Blok boosters troffen we eindelijk Google Ads consultancy die het gewenste resultaat opleverde. De advertentie uitgaven dalen, de advertentie omzet stijgt explosief. Joeri en Miels dragen kennis over, bieden inzicht en zijn aangenaam in de omgang. Je kan ze letterlijk overdag en ’s avonds bellen want ze werken zeer intensief. Dat is echte betrokkenheid!”

 • Opus

  H. van der Lee: “Het is plezierig samenwerken. De communicatie verloopt vlot en prettig. Wij zijn erg tevreden met de resultaten en bevelen Blok boosters daarom ook van harte aan. In onze webshop is een enorme hoeveelheid aan producten te vinden, maar daarvoor schrikken de mannen niet terug. Zij zorgen dat alles goed vindbaar is voor mijn klanten die online hun zoekopdracht invoeren. Dat is alles wat ik wens als online ondernemer, dat iedereen de weg naar mijn online shop weet te vinden. Dankzij hun diepgaande kennis van de cijfers weten ze altijd de resultaten te maximaliseren.”