Wij zijn Blok boosters

Google Ads leer je niet in de schoolbanken. Je krijgt het onder de knie door het uit te voeren en altijd up to date te blijven. Met een gezonde honger naar kennis, het vermogen om verbanden te leggen en met een sterk analytisch vermogen maken wij van jouw online business een succes.

Google Ads partner staat voor samenwerking

Zes jaar geleden begonnen wij met de laptops op schoot, gewoon in de achtertuin. Het kwam meer dan eens voor dat klanten informeerden naar de vogelgeluiden in de achtergrond. De balans tussen recht-voor-zijn-raap mentaliteit en bedachtzaamheid maakt van Blok boosters de ideale Google Ads partner. Na zes jaar is de achtertuin verruild voor een kantoor in Woerden. Het gevoel van spanning dat elke (startende) ondernemer herkent overheerst nog steeds. Het houdt ons scherp. We hechten aan samenwerking. Aan pappen en nathouden doen we niet. We leggen de lat hoog, want we laten de vergoeding afhangen van onze prestaties. Daarom focussen we op één specialiteit: Google Ads. Het is een klein deel van online marketing, maar een grote factor in het behalen van winst.

Google Ads partner: nieuwsgierig naar jou en jouw branche

Het mooie aan ons vak als Google Ads partner van ondernemers is dat we in diverse branches actief zijn. Van schoenen tot software, van sieraden tot sanitair. We zijn erg nieuwsgierig naar waar mensen mee bezig zijn. Ondertussen blijven we graag op koers met innovaties. Daarom reizen we vaak naar seminars in het buitenland. De kennis die onze collega’s daar in de praktijk al getest hebben kunnen wij hier op de juiste klanten toepassen. We weten wat werkt en ook wat minder relevant is. Zo halen wij meer rendement uit Google Ads.

Google Ads partner: kundig en sociaal

De expertise van Blok boosters is goed zichtbaar bij Google Ads optimalisatie voor webshops. Ook andere website varianten profiteren. Voorop staat dat Blok boosters een Google Ads partner is op basis van gelijkwaardigheid. Wij zijn geen snelle sales jongens die in een grote auto komen voorrijden en een contract onder je neus schuiven. Wij gaan graag eerst met je in gesprek, leren je beter kennen en praten niet meteen over euro’s. Ons uitgangspunt is: wat kunnen we voor elkaar betekenen? Wil je bijvoorbeeld graag wat meer weten over de basics van Google Ads? Of heb je juist wat specifieke vragen? Als je een goed gevoel hebt over elkaar verloopt de samenwerking vanzelf heel soepel. Dynamisch, met wederzijdse inzet, om samen tot de beste resultaten te komen.


Zullen we kennis maken?

  • Joeri Blok - Partner

    Joeri is de vooruitgeschoven post richting onze klanten. Persoonlijk contact is een belangrijke pijler. “Wij doen graag op een eerlijke en transparante manier zaken. In onze wereld zijn veel cowboys die jou als klant willen binnenhalen. Maar behalve een maandelijkse factuur sturen betekenen ze weinig voor je.” Blok boosters werkt anders: het prestatiemodel is hét ingrediënt van ons succesvolle SEA-recept. “Het model garandeert dat campagnes altijd actueel zijn en optimaal presteren. Daar heeft iedereen baat bij.”

  • Miels Blok - Partner

    Miels is één van de Partners bij Blok boosters. Online marketing is strategie bepalen, testen en bijsturen aan de hand van resultaat. Een echte samenwerking met de klant is essentieel. ‘’De klant heeft kennis van de branche, wij van het online wegzetten van de producten of de dienst.” Een strategische online campagne heeft als belangrijkste doel een positieve ROI. Wij zijn altijd bezig met de laatste features op het gebied van zoekmachine marketing om te inventariseren wat het beste werkt voor hun specifieke business.

  • Sanne Blok - Secretaresse

    Sanne Blok is de administratieve duizendpoot bij Blok boosters. Tot steun van haar broers Joeri en Miels stroomlijnt zij het reilen en zeilen op het kantoor in Woerden. Door de backoffice activiteiten te optimaliseren kan Blok boosters als een ronkende marketing machine presteren. Een onderneming komt pas echt tot bloei als belangrijke zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Van facturering tot klantcontact en administratie staat Sanne als de stille kracht van het bedrijf aan het roer van Blok boosters.