Over ons

Wij zijn Blok Boosters, een familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Google Ads en andere conversie-gerichte kanalen. Onze focus ligt niet op het aantal vertoningen en kliks, maar op de omzet en conversie die we voor onze klanten realiseren. Als advertising professionals richten we ons niet blind op de aanbevelingen van Google, maar testen we per klant wat het beste werkt voor jou als adverteerder. Wij hebben een praktische instelling, korte lijnen en zijn op zoek naar echte samenwerkingen. Een goede advertentiecampagne kan immers alleen maar renderen met een website die ook goed functioneert. Door de kennis van de markt die jij hebt en onze expertise in online advertising, kunnen we deze combinatie optimaal benutten. Geheel uitbesteden, sparren of consultancy. Wij zijn flexibel in de vorm van samenwerking.
Ook in 2023 zijn we opnieuw uitgeroepen tot Google Premier Partner.

Joeri Blok

Joeri is Partner bij Blok boosters. Persoonlijk contact is een belangrijke pijler. “Wij doen graag op een eerlijke en transparante manier zaken. In onze wereld zijn veel cowboys die jou als klant willen binnenhalen. Maar behalve dat ze een maandelijkse factuur sturen betekenen ze weinig voor je. Wij gebruiken online marketing om jouw doelen te bereiken in de vorm van omzet of leads. Samen brengen we in kaart wanneer een campagne succesvol is voor jouw business en daar werken we naartoe.

 

Miels Blok

Miels is partner bij Blok boosters. Online marketing is strategie bepalen, testen en bijsturen aan de hand van resultaat. Een echte samenwerking met de klant is essentieel. ‘’De klant heeft kennis van de branche, wij van het online wegzetten van de producten of de dienst.” Wij zijn altijd bezig met de laatste features op het gebied van zoekmachine marketing om te inventariseren wat het beste werkt voor hun specifieke business. Een strategische online campagne heeft als belangrijkste doel een positieve return on ad spend.

Sanne Blok

Sanne is de administratieve duizendpoot bij Blok boosters. Tot steun van haar broers Joeri en Miels stroomlijnt zij het reilen en zeilen op het kantoor in Woerden. Door de backoffice activiteiten te optimaliseren kan Blok boosters als een ronkende marketing machine presteren. Een onderneming komt pas echt tot bloei als belangrijke zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Van facturering tot klantcontact en administratie staat Sanne als de stille kracht van het bedrijf aan het roer van Blok boosters.