Over ons

Wij zijn Blok Boosters, een familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Google Ads en andere conversie-gerichte kanalen. Onze focus ligt niet op het aantal vertoningen en traffic, maar op de omzet en conversie die we voor onze klanten realiseren. Als advertising professionals richten we ons niet blind op de aanbevelingen van Google, maar testen we per klant wat het beste werkt voor jou als adverteerder. Wij hebben een praktische instelling, korte lijnen en zijn op zoek naar echte samenwerkingen. Een goede advertentiecampagne kan immers alleen maar renderen met een website die ook goed functioneert. Door de kennis van de markt die jij hebt en onze expertise in online advertising, kunnen we deze combinatie optimaal benutten. Geheel uitbesteden, sparren of consultancy. Wij zijn flexibel in de vorm van samenwerking. Daarnaast bieden wij ook uitgebreid advies op het gebied van online marketing. Met onze jarenlange ervaring in diverse branches hebben we een diepgaand inzicht verworven in wat effectief is en, net zo belangrijk, wat niet werkt bij het bereiken van jouw doelgroep en het genereren van leads of sales.

Ook in 2024 zijn we opnieuw uitgeroepen tot Google Premier Partner.
Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op.

Miels Blok

Miels is eigenaar van Blok boosters. Online marketing is strategie bepalen, testen en bijsturen aan de hand van resultaat. Een echte samenwerking met de klant is essentieel. ‘’De klant heeft kennis van de branche, wij van het online wegzetten van de producten of de dienst.” Wij zijn altijd bezig met de laatste features op het gebied van zoekmachine marketing om te inventariseren wat het beste werkt voor jouw business. Een strategische online campagne heeft als belangrijkste doel een positieve return on ad spend.

Sanne Blok

Sanne is de administratieve duizendpoot bij Blok boosters. Zij stroomlijnt zij het reilen en zeilen op het kantoor in Woerden. Door de backoffice activiteiten te optimaliseren kan Blok boosters als een ronkende marketing machine presteren. Een onderneming komt pas echt tot bloei als belangrijke zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Van facturering tot klantcontact en administratie staat Sanne als de stille kracht van het bedrijf aan het roer van Blok boosters.